Roquetes enderroca una casa al nucli antic per obrir el carrer Matarranya.

Dublin Core

Títol

Roquetes enderroca una casa al nucli antic per obrir el carrer Matarranya.

Autor

Antena Caro

Descripció

El regidor d’Obres Públiques de Roquetes, Ivan Garcia, ha anunciat que les obres d’obertura del carrer Matarranya, que fins ara era un cul-de-sac, estaran enllestides durant la segona quinzena de setembre. Garcia ho ha dit este dilluns, durant una visita als treballs per enderrocar l’edificació del número 9 carrer Murall. De fet, el carrer Matarranya quedarà connectat amb el mateix carrer Murall i amb el carrer Lope de Vega. L’Ajuntament va adquirir esta casa per un import de 19.400 euros, i el pressupost total de les obres és de 35.000 euros.

“Aquesta actuació, que va ser aprovada al Pla Urbanístic del 2003, ha de servir per obrir més espais al nucli antic perquè els ciutadans puguin circular més còmodament”, ha valorat Garcia. Segons el regidor roquetenc, el carrer Matarranya continuarà tenint la mateixa amplada, però al lloc en què es trobava la casa enderrocada “es crearan a banda i banda del carrer dues petites places d’uns cinc metres de profunditat, perquè els ciutadans puguin gaudir d’aquest espai amb la instal·lació d’un parell de banquets”.

Font

La Marfanta

Data

24/08/2021

Idioma

Català

Tipus

video/mp4

Citació

Antena Caro, “Roquetes enderroca una casa al nucli antic per obrir el carrer Matarranya.,” Biblioteca Digital de Roquetes, consulta 28 març de 2024, https://bibliotecaroquetes.cat/index.php/items/show/14627.

Formats de sortida

💬 Què t'ha semblat la publicació? Deixa'ns un comentari!

Etiquetes permeses: <p>, <a>, <em>, <strong>, <ul>, <ol>, <li>