Innomnium lliura els primers premis “Youth Academy Challenge” als millor TDR de Batxilletat.

Dublin Core

Títol

Innomnium lliura els primers premis “Youth Academy Challenge” als millor TDR de Batxilletat.

Autor

Canal Terres de l'Ebre

Descripció

Aquest matí l’associació cívica Innomniun ha lliurat al museu de Tortosa, la primera edició dels premis als millors treballs de recerca, relacionats en temàtiques mediambientals i econòmiques de les terres de l’Ebre. Els guanyadors han rebut una beca universitària d’un any, a més d’una quantitat econòmica. Els estudiants participants han estat de tots els centres d’educació secundària de les Terres de l’Ebre i han focalitzat en temes com l’ús de plàstics, el futur del Delta de l’Ebre o projectes que podrien acabant com Startups.
Aquests premis també són per a ficar als joves en les problemàtiques del territori, per tal que a través del coneixement i dels seus treballs de recerca, cerquen solucions als problemes que es troben a les terres de l’Ebre i trobar solucions de futur, que milloren l’entorn que hi ha avui en dia.

Font

Ebredigital

Data

07/09/2021

Idioma

Català

Tipus

video/mp4

Citació

Canal Terres de l'Ebre, “Innomnium lliura els primers premis “Youth Academy Challenge” als millor TDR de Batxilletat.,” Biblioteca Digital de Roquetes, consulta 27 abril de 2024, https://bibliotecaroquetes.cat/index.php/items/show/14628.

Formats de sortida

💬 Què t'ha semblat la publicació? Deixa'ns un comentari!

Etiquetes permeses: <p>, <a>, <em>, <strong>, <ul>, <ol>, <li>