Gas, sobre el relleu a Roquetes: ‘Hem de creure en la paraula d’algunes persones’

Dublin Core

Títol

Gas, sobre el relleu a Roquetes: ‘Hem de creure en la paraula d’algunes persones’

Autor

Gustau Moreno
Canal 21

Descripció

L’exalcalde de Roquetes, Paco Gas, confia que el govern en minoria d’Esquerra podrà proclamar el nou alcalde en el ple del proper dilluns, 7 de febrer. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Gas ha confirmat que des de fa un temps que hi ha hagut contactes amb altres grups del consistori. “Hem estat en contacte amb algunes persones, i amb alguna d’elles hem arribat a l’acord que s’abstindran o es votaran ells mateixos. Per tant, això ens garanteix la possibilitat d’obtindre l’alcaldia”, ha afirmat Gas, que ha preferit “ser prudent” i no avançar-se als fets. “Per tant, fins al mateix dia no ho sabrem. Però en principi hem de creure en aquella paraula que algunes persones ens han donat”, ha afegit l’exalcalde.

En este sentit, Gas creu que hi haurà un relleu tranquil. De moment, el regidor republicà Sisco Ollé està exercint com a alcalde en funcions, però altres fonts apunten que Esquerra proposarà el també regidor Ivan Garcia Maigí com a nou alcalde. Gas ha preferit no donar noms, però ha destacat el “bon equip” dels republicans. “Sempre m’agrada treballar en equip, no m’agrada personalitzar. I tant alcalde com alcaldessa, la gent que em segueix està preparada per exercir perfectament este càrrec”, ha assegurat.

A més a més, Gas ha remarcat que era un bon moment per prendre la decisió de deixar l’alcaldia i buscar un relleu, amb els pressupostos ja aprovats per al 2022. De fet, els comptes es van aprovar al novembre, ​​amb els vots del govern d’Esquerra i també el suport de Movem Roquetes i del regidor no adscrit Ximo Llopis. Finalment, Gas ha valorat els reptes que haurà d’afrontar el nou alcalde o alcaldessa de Roquetes, com solucionar l’estabilitat de la plantilla municipal o garantir la continuïtat de la piscina coberta municipal.

Font

La Marfanta

Data

02/02_2022

Idioma

Català

Tipus

video/mp4

Citació

Gustau Moreno i Canal 21, “Gas, sobre el relleu a Roquetes: ‘Hem de creure en la paraula d’algunes persones’,” Biblioteca Digital de Roquetes, consulta 19 març de 2024, https://bibliotecaroquetes.cat/index.php/items/show/14701.

Formats de sortida

💬 Què t'ha semblat la publicació? Deixa'ns un comentari!

Etiquetes permeses: <p>, <a>, <em>, <strong>, <ul>, <ol>, <li>