L’etapa ebrenca de la Volta Ciclista a Catalunya tindrà un recorregut de 170 quilòmetres, de Tortosa a Caro.

Dublin Core

Títol

L’etapa ebrenca de la Volta Ciclista a Catalunya tindrà un recorregut de 170 quilòmetres, de Tortosa a Caro.

Autor

Canal 21

Descripció

Aquest dilluns s’ha presentat l’etapa de la Volta Ciclista a Catalunya per les Terres de l’Ebre. Començarà a Tortosa i finalitzarà al Port, en una de les jornades més atractives i decisives de la Volta, que el 2023 serà del 20 al 26 de març. En concret, Tortosa donarà el tret de sortida a l’etapa ebrenca de la 102 edició de la Volta. Serà el 24 de març de l’any vinent. L’etapa passarà per diferents municipis del territori i finalitzarà al Mirador del Portell del Mont Caro. El recorregut del massís dels Ports constarà d’uns vuit quilòmetres, un desnivell mitjà d’un 9% i amb rampes de fins al 20%.

El representant territorial de l’Esport a Terres de l’Ebre, Joan Barberà, ha afirmat que el pic del Mont Caro és una destinació encertada per als ciclistes. La Volta Ciclista serà una oportunitat per fomentar el sector turístic. Així ho ha destacat l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé. L’etapa de les Terres de l’Ebre tindrà un recorregut de 170 quilòmetres.

Font

La Marfanta

Data

17/10/2022

Idioma

Català

Tipus

video/mp4

Citació

Canal 21, “L’etapa ebrenca de la Volta Ciclista a Catalunya tindrà un recorregut de 170 quilòmetres, de Tortosa a Caro.,” Biblioteca Digital de Roquetes, consulta 25 abril de 2024, https://bibliotecaroquetes.cat/index.php/items/show/14764.

Formats de sortida

💬 Què t'ha semblat la publicació? Deixa'ns un comentari!

Etiquetes permeses: <p>, <a>, <em>, <strong>, <ul>, <ol>, <li>