L’enganxada dels calçotets entre Llopis i Codorniu al ple de pressupostos de Roquetes.

Dublin Core

Títol

L’enganxada dels calçotets entre Llopis i Codorniu al ple de pressupostos de Roquetes.

Autor

Gustau Moreno

Descripció

És un dels moments més comentats del ple de pressupostos de Roquetes, dijous passat al vespre. L’enganxada entre el regidor no adscrit Ximo Llopis i el portaveu de Junts per Roquetes, Josep Codorniu, en el debat sobre l’aprovació del pressupost municipal per al 2022, que el govern d’Esquerra va tirar endavant amb els vots de Movem Roquetes i el mateix Llopis. En canvi, Junts i el PSC van votar-hi en contra. El regidor no adscrit demana la paraula per al·lusions i li pregunta a Codorniu si està enamorat d’ell, abans d’afirmar que es traurà els calçotets i que li deixarà al calaix “perquè després se’ls puga emportar, i puga olorar-los o face el que vulga”. Tot això, per acabar dient-li: “Jo puc votar el que em passe pels collons”.

Per la seua banda, Codorniu intenta contestar-li amb la màxima elegància, i li diu a Llopis que la seua intervenció se la podria haver estalviat. “Jo no sé qui estima a qui, però l’únic que ha dit en este plenari que em passaria una foto en tanga amb la bandera d’Espanya va ser vostè a mi”, va afimar el portaveu de Junts. Codorniu també remarca que en la seua intervenció havia deixat clar que tant Llopis com Movem podien votar el que vulguessen.

Font

La Marfanta

Data

22/11/2021

Idioma

Català

Tipus

video/mp4

Citació

Gustau Moreno, “L’enganxada dels calçotets entre Llopis i Codorniu al ple de pressupostos de Roquetes.,” Biblioteca Digital de Roquetes, consulta 25 abril de 2024, https://bibliotecaroquetes.cat/items/show/14660.

Formats de sortida

💬 Què t'ha semblat la publicació? Deixa'ns un comentari!

Etiquetes permeses: <p>, <a>, <em>, <strong>, <ul>, <ol>, <li>