Assemblea de Marea Blanca a Roquetes, per crear una plataforma a favor del nou hospital.

Dublin Core

Títol

Assemblea de Marea Blanca a Roquetes, per crear una plataforma a favor del nou hospital.

Autor

Gustau Moreno
Canal 21

Descripció

El moviment Marea Blanca a les Terres de l’Ebre ha convocat una assemblea informativa este dissabte a Roquetes, amb l’objectiu de crear una plataforma per la construcció d’un nou hospital. Després de l’assemblea no descarten convocar mobiltizacions, i també es preveu iniciar una recollida de signatures per instar la classe política a treballar també per la construcció d’un nou hospital. L’assemblea tindrà lloc a partir de les dotze del migdia a la sala d’actes de la biblioteca Mercè Lleixà, a Roquetes. Una de les membres de Marea Blanca, Carme Valls, ha afirmat que ha arribat el moment de reivindicar un nou hospital a les Terres de l’Ebre, perquè l’ampliació de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta no resoldrà tots els problemes.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, un altre membre de Marea Blanca, Miquel Franch, ha recordat la moció del Col·legi de Metges que es va presentar a l’Ajuntament de Tortosa amb el suport d’altres col·legis professionals del territori. Una moció que va ser rebutjada amb els vots de Junts per Tortosa i Esquerra. Franch ha anunciat que després de l’assemblea iniciaran una recollida de signatures pels diversos municipis de les Terres de l’Ebre, que després entregaran als representants polítics del territori. Per començar, reclamen gestos per part de la Generalitat, i que s’incloguen partides per impulsar la construcció d’un nou hospital, al nou pressupost del Govern.

Font

La Marfanta

Data

25/11/2021

Idioma

Català

Tipus

video/mp4

Citació

Gustau Moreno i Canal 21, “Assemblea de Marea Blanca a Roquetes, per crear una plataforma a favor del nou hospital.,” Biblioteca Digital de Roquetes, consulta 28 març de 2024, https://bibliotecaroquetes.cat/items/show/14661.

Formats de sortida

💬 Què t'ha semblat la publicació? Deixa'ns un comentari!

Etiquetes permeses: <p>, <a>, <em>, <strong>, <ul>, <ol>, <li>