Ivan Garcia (ERC) comença a negociar el pressupost de Roquetes amb l’oposició

Dublin Core

Títol

Ivan Garcia (ERC) comença a negociar el pressupost de Roquetes amb l’oposició

Autor

Gustau Moreno
Canal 21

Descripció

L’alcalde de Roquetes ha explicat este dimecres que ja estan treballant en el pressupost de l’Ajuntament per al 2022. De fet, el govern en minoria d’Esquerra ha convocat per este dimecres una primera reunió de la comissió d’Hisenda, per tirar endavant uns comptes que estaran molt condicionats per l’increment dels costos energètics. “Justament esta tarda, a les set, tenim la primera comissió d’Hisenda, on fem natros la presentació i a partir d’aquí ens posem a treballar conjuntament. Però és un pressupost molt ajustat, per les despeses energètiques i els increments salarials”, ha detallat Ivan Garcia durant una entrevista a Canal 21 Ebre.

Segons Garcia, la despesa d’electricitat s’ha triplicat, tot i que la instal·lació de plaques fotovoltaiques els permetrà reduir la factura energètica, en uns 200.000 euros. “Estàvem al voltant dels 180.000 euros, i per al 2023 se’ns pressuposten uns 600.000 euros”, ha assenyalat l’alcalde. “La instal·lació de les plaques fotovoltaiques que hem fet als equipaments municipals ens donarà un petit respir, però és un increment molt elevat”, ha lamentat.

Per tot plegat, l’alcalde ha rebut positivament que el PSC s’haja ofert a negociar al pressupost, i ha afirmat que està obert a parlar amb tota l’oposició. De fet, ha recordat que l’any passat ja van acordar amb Movem Roquetes la incorporació dels pressupostos participatius. Finalment, també ha anunciat obres que altres administracions faran aviat a Roquetes, com la millora de la carretera dels Reguers i l’ampliació del CAP de Roquetes amb un nou edifici, per portar-hi la rehabilitació del Baix Ebre, i de l’institut, després de la cessió de terrenys que va fer l’Ajuntament. “Al final són unes inversions importants, d’uns 10 milions d’euros, que vindran d’altres administracions, però que el poble se’n beneficia”, ha celebrat.

Font

La Marfanta

Data

09/11/2022

Idioma

Català

Tipus

video/mp4

Citació

Gustau Moreno i Canal 21, “Ivan Garcia (ERC) comença a negociar el pressupost de Roquetes amb l’oposició,” Biblioteca Digital de Roquetes, consulta 28 març de 2024, https://bibliotecaroquetes.cat/items/show/14779.

Formats de sortida

💬 Què t'ha semblat la publicació? Deixa'ns un comentari!

Etiquetes permeses: <p>, <a>, <em>, <strong>, <ul>, <ol>, <li>