Tortosa ja té totes les parcel·les del Camí de Roquetes i les posa a disposició de Salut per al nou hospital.

Dublin Core

Títol

Tortosa ja té totes les parcel·les del Camí de Roquetes i les posa a disposició de Salut per al nou hospital.

Autor

Canal 21

Descripció

Els terrenys del futur hospital de les Terres de l'Ebre ja són de l'Ajuntament de Tortosa, després d'un any de tràmits. Aquest dilluns al matí el consistori ha formalitzat la compra amb la Sareb, fins ara propietària d'aquestes finques. Es tracta de 12 parcel·les de més de 43.000 metres quadrats, situades al pla parcial Camí de Roquetes. La compra ha tingut un cost de 615.000 euros i permetrà que la Generalitat puga iniciar el projecte del nou centre hospitalari.

L'Ajuntament de Tortosa disposa així de 72.000 metres quadrats, ja que algunes parcel·les d'aquest entorn ja eren de titularitat municipal. D'aquestes, el consistori cedeix a la Generalitat 40.000 metres quadrats per construir el nou hospital i es reserva la resta de terreny per futurs creixements.

El president de Sareb, Javier Torres, ha destacat "la importància de l'operació" perquè compleix el "doble objectiu" del banc dolent, "de desinvertir per fer el repagament del deute" i fer també "polítiques de sostenibilitat i utilitat social". "En aquest cas, l'ús dels terrenys per a la futura construcció d'un hospital, em sembla que és un exemple com pocs de la nova labor que du a terme Sareb", ha afegit.

L'Ajuntament treballa ara amb el reagrupament de les parcel·les i la modificació urbanística del conjunt de l'espai.

Font

Canal21

Data

19/12/2022

Idioma

Català

Tipus

video/mp4

Citació

Canal 21, “Tortosa ja té totes les parcel·les del Camí de Roquetes i les posa a disposició de Salut per al nou hospital.,” Biblioteca Digital de Roquetes, consulta 19 abril de 2024, https://bibliotecaroquetes.cat/items/show/14780.

Formats de sortida

💬 Què t'ha semblat la publicació? Deixa'ns un comentari!

Etiquetes permeses: <p>, <a>, <em>, <strong>, <ul>, <ol>, <li>