L’Ajuntament de Roquetes fa una crida a la ciutadania per localitzar i poder atendre aquelles persones que viuen soles i necessiten ajuda.

Dublin Core

Títol

L’Ajuntament de Roquetes fa una crida a la ciutadania per localitzar i poder atendre aquelles persones que viuen soles i necessiten ajuda.

Descripció

L’Ajuntament de Roquetes ha engegat un nou servei per atendre aquelles persones del municipi que viuen soles, són grans, estan malaltes o necessiten ajut per alguna altra circumstància de vulnerabilitat. Aquest nou servei que es denomina ‘Treu el cap’ consisteix en localitzar o visitar a la persona per veure si necessita alguna cosa i informar-la dels recursos amb que compta des de l’ajuntament.
Per aquest motiu, l’Ajuntament de Roquetes ha fet una crida a la ciutadania perquè informi si coneix o sospita que hi ha alguna persona o grup de persones del seu voltant que poden estar en greu situació de vulnerabilitat. Aquelles persones que coneguin algun cas el poden comunicar als serveis socials de l’Ajuntament trucant al 680733200 o enviant un correu a [email protected].

Font

Ebredigital

Data

30/04/2020

Idioma

Català

Tipus

image/jpeg

Citació

“L’Ajuntament de Roquetes fa una crida a la ciutadania per localitzar i poder atendre aquelles persones que viuen soles i necessiten ajuda.,” Biblioteca Digital de Roquetes, consulta 20 abril de 2024, https://bibliotecaroquetes.cat/index.php/items/show/13802.

Formats de sortida

💬 Què t'ha semblat la publicació? Deixa'ns un comentari!

Etiquetes permeses: <p>, <a>, <em>, <strong>, <ul>, <ol>, <li>