L'Ajuntament de Roquetes finalitza les obres del consultori mèdic de la Raval de Cristo.

Dublin Core

Títol

L'Ajuntament de Roquetes finalitza les obres del consultori mèdic de la Raval de Cristo.

Autor

Roquetes Comunicació
Antena Caro

Descripció

Aquest dilluns 14 de juny les regidores de l'Ajuntament de Roquetes, Cinta Garcia, regidora de Qualitat de Vida i Núria Altadill, regidora d'Urbanisme i regidora del barri de la Raval de Cristo, han visitat les obres de millora del consultori mèdic de la Raval de Cristo, coincidint amb la reobertura de l'activitat a les instal·lacions.

La regidora de Qualitat de Vida, Cinta Garcia, ha explicat que "les obres de millora, que s'han fet a petició del CatSalut, han consistit en l'ampliació d'una consulta polivalent, l'adaptació dels lavabos per persones amb mobilitat reduïda i la millora de l'espai per al personal".

La regidora d'Urbanisme i regidora del barri de la Raval de Cristo, Núria Altadill, ha destacat que "les obres del consultori s'han fet conjuntament amb les obres que s'estan portant a terme al Casal La Ravaleta, consistents en la millora acústica i tèrmica del local, la ubicació independent de les dependències de Correus a la primera planta del casal amb accés propi des de l'exterior, i que tot plegat donarà un millor servei als veïns de la Ravaleta".

Aquestes obres s'estan realitzant per mitjà de la subvenció del PAM 2020 amb un pressupost total de 352.000 €.

Coincidint amb el fet que aquest dijous no hi ha servei al consultori mèdic, els serveis municipals de l'Ajuntament de Roquetes acabaran de pintar i arranjar la resta de dependències existents del consultori completant així la remodelació total del consultori.

Font

L'Ebre

Data

16/06/2021

Idioma

Català

Tipus

image/jpeg
video/mp4

Citació

Roquetes Comunicació i Antena Caro, “L'Ajuntament de Roquetes finalitza les obres del consultori mèdic de la Raval de Cristo.,” Biblioteca Digital de Roquetes, consulta 19 abril de 2024, https://bibliotecaroquetes.cat/index.php/items/show/14552.

Formats de sortida

💬 Què t'ha semblat la publicació? Deixa'ns un comentari!

Etiquetes permeses: <p>, <a>, <em>, <strong>, <ul>, <ol>, <li>