Roquetes suspèn el Tradicionàrius per l’augment de casos de coronavirus a l’Ebre.

Dublin Core

Títol

Roquetes suspèn el Tradicionàrius per l’augment de casos de coronavirus a l’Ebre.

Descripció

El govern de Roquetes ha decidit suspendre l’edició d’enguany del Tradicionàrius, a causa de l’augment de casos de coronavirus a les Terres de l’Ebre. El regidor de Cultura, Sisco Ollé, ha explicat que ha estat una decisió dolorosa, després de 25 anys de celebrar el festival de música popular i tradicional de manera ininterrompuda. A més, també els ha dolgut per la feina feta per la promotora Túbal i tots els grups que ha tenien contractats per a l’edició d’enguany.

De fet, la pandèmia ja havia obligat a reformular el Tradicionàrius, ja que l’Ajuntament i Túbal havien acordat que no es faria a l’hort de Cruells, sinó que es farien cercaviles de música tradicional i una festa diferent pels carrers i locals d’oci del municipi. Finalment, el pic de nous casos a Roquetes i al territori els ha obligat a suspendre el Tradicionàrius.

De cara l’edició de l’any que ve, l’Ajuntament de Roquetes espera tirar endavant el Tradicionàrius 2021, tot esperant que la pandèmia de la covid-19 estiga més controlada, i que tothom puga recuperar una mínima normalitat. De fet, Ollé ha recordat que el sector de la cultura és un dels més perjudicats per la pandèmia.

Font

La Marfanta

Data

20/08/2020

Idioma

Català

Tipus

video/mp4

Citació

“Roquetes suspèn el Tradicionàrius per l’augment de casos de coronavirus a l’Ebre.,” Biblioteca Digital de Roquetes, consulta 29 març de 2024, https://bibliotecaroquetes.cat/items/show/14024.

Formats de sortida

💬 Què t'ha semblat la publicació? Deixa'ns un comentari!

Etiquetes permeses: <p>, <a>, <em>, <strong>, <ul>, <ol>, <li>