Roquetes entrega el premi ‘Roquetenc de l’Any’ a l’Associació de Dones.

Dublin Core

Títol

Roquetes entrega el premi ‘Roquetenc de l’Any’ a l’Associació de Dones.

Autor

Canal Terres de l'Ebre

Descripció

El municipi de Roquetes ja té ‘Roquetenc de l’Any’. Aquest 2022, un dels guardons més cèlebres que atorga el consistori ha anat a parar a la seva Associació de Dones, fundada l’any 1995. L’entrega l’han fet coincidir amb la diada de Sant Jordi per tal de complementar tota una jornada de festa amb colofó final.

El reconeixement s’atorga, en les edicions que així coincideix, a les entitats que celebren un quart de segle, però més enllà d’això, el consistori ha volgut destacar la gran tasca del col·lectiu en l’organització d’activitats i la dinamització cultural del municipi, ja que han organitzat, al llarg de la seva història, ininterrompudament activitats ben diverses com classes per a aprendre nous conceptes o balls fins a tallers. Això posiciona l’agrupació com una de les més dinàmiques de tot el Baix Ebre. Malgrat tot, els preocupa el relleu generacional, que és el seu major repte de futur.

Fins i tot, durant la pandèmia, l’Associació de Dones de Roquetes va fer un pas endavant en iniciar una campanya totalment altruista i de voluntariat per a abastir de mascaretes d’ús personal als veïns i veïnes.

La vocal de l’Associació, Maria Luisa Pérez, va ser l’encarregada de firmar el llibre d’honor en substitució de l’actual presidenta, Inmaculada Vilaubí, i les sòcies assistents a l’acte van recollir totes juntes el guardó.

Font

Ebredigital

Data

24/04/2022

Idioma

Català

Tipus

video/mp4

Citació

Canal Terres de l'Ebre, “Roquetes entrega el premi ‘Roquetenc de l’Any’ a l’Associació de Dones.,” Biblioteca Digital de Roquetes, consulta 30 maig de 2023, https://bibliotecaroquetes.cat/items/show/14717.

Formats de sortida

💬 Què t'ha semblat la publicació? Deixa'ns un comentari!

Etiquetes permeses: <p>, <a>, <em>, <strong>, <ul>, <ol>, <li>