Els roquetencs i les roquetenques commemoren els 172 anys d’independència amb Tortosa.

Dublin Core

Títol

Els roquetencs i les roquetenques commemoren els 172 anys d’independència amb Tortosa.

Autor

Canal Terres de l'Ebre

Descripció

La Festa del 14 d’abril commemora la data en què el municipi de Roquetes es va independitzar de Tortosa. Una data festiva al municipi en què els veïns i les veïnes podran gaudir de diferents activitats per a tots els públics. Coincidint amb la Setmana Santa la gran majoria dels actes es traslladaran al següent dissabte, la Diada de Sant Jordi.

No obstant, ahir a la Biblioteca de Roquetes Mercè Lleixà es va poder gaudir del primer acte institucional, una xerrada sobre el llibre “Antonio García, el fotògraf tortosí de Mauthausen” a càrrec de la seva escriptora la jove Núria Aragonés Maigí, i també es va poder veure l’exposició “portes a la memòria” elaborada pels estudiants de l’Institut Ramon Berenguer Quart d’Amposta.

La resta d’actes culturals i lúdiques als quals podran assistir els roquetencs, les roquetenques i els visitants de la ciutat seran alguns com ara: el concert d’Òpera a l’Església Parroquial, l’actuació del Mag Ignasi, la xocolatada popular, entre d’altres.

Una diada molt esperada i amb actes molt diversos, ja que per causa de la pandèmia ha estat dos anys sense poder-se fer.

Font

Ebredigital

Data

14/04/2022

Idioma

Català

Tipus

video/mp4

Citació

Canal Terres de l'Ebre, “Els roquetencs i les roquetenques commemoren els 172 anys d’independència amb Tortosa.,” Biblioteca Digital de Roquetes, consulta 25 abril de 2024, https://bibliotecaroquetes.cat/items/show/14716.

Formats de sortida

💬 Què t'ha semblat la publicació? Deixa'ns un comentari!

Etiquetes permeses: <p>, <a>, <em>, <strong>, <ul>, <ol>, <li>